Forbrugers Taphane

Øster Højst Vandværk

Region Region Syddanmark
Kommune Tønder
Adresse Skolegade 15A



Ledningsnet


Forbrugers Taphane


Kontrolboringer

Gældende drikkevandsbekendtgørelse er der kun kvalitetskrav ved "forbrugers taphane".

De angivne grænseværdier for prøver udtaget på vandværk og ledningsnettet er vejledende, da prøven er udtaget med flush (efter gennemskylning)

Der er ingen grænseværdier på råvand. Evt. overskridelser på boringer - har i højere grad interesse for vandforsyningen selv.


Er parametre og analyseresultater vist med rødt betyder det, at der er overskridelse ift. grænseværdien.

Parameter Måling Grænseværdi Enhed Dato Forrige måling
Ammonium (NH4) 0,038 <= 0,050 mg/l 21/02 2022 < 0,004
Chlorid (Cl) 23,0 <= 250 mg/l 21/02 2022 25,0
Farvetal-Pt 16,0 <= 15,0 mg Pt/l 25/09 2025 13,0
Fluorid (F) 0,200 <= 1,50 mg/l 21/02 2022 0,130
Konduktivitet (ledningsevne) 54,1 <= 250 mS/m 25/09 2025 50,7
Natrium (Na) 46,0 <= 175 mg/l 21/02 2022 98,0
Nitrat (NO3) 3,30 <= 50,0 mg/l 21/02 2022 2,70
Nitrit (NO2) 0,006 <= 0,100 mg/l 21/02 2022 0,003
NVOC - org.carbon (C) 5,60 <= 4,00 mg/l 21/02 2022 5,50
pH 7,60 >= 7,00 pH 25/09 2025 7,50
Sulfat (SO4) < 0,500 <= 250 mg/l 21/02 2022 < 0,500
Temperatur 15,4 grader C 20/06 2024 18,2
Turbiditet 0,070 <= 1,00 FTU 25/09 2025 0,054
Jern (Fe) 0,012 <= 0,200 mg/l 25/09 2025 < 0,010
Mangan (Mn) 0,079 <= 0,050 mg/l 21/02 2022 < 0,002
Coliforme bakt.37Gr. < 1,00 < 1,00 MPN/100 ml 25/09 2025 < 1,00
E.coli < 1,00 < 1,00 MPN/100 ml 25/09 2025 < 1,00
Enterokokker < 1,00 < 1,00 CFU/100 ml 25/09 2025 < 1,00
Kimtal 22Gr. PCA 12,0 <= 200 antal/ml 25/09 2025 51,0
Arsen (As) 0,160 <= 5,00 µg/l 18/06 2021 0,710
Bor (B) 100 <= 1000 µg/l 18/06 2021 90,0
Kobolt (Co) 0,063 < 5,00 µg/l 18/06 2021 0,046
Nikkel (Ni) 0,410 <= 20,0 µg/l 18/06 2021 0,088

mitdrikkevand.dk

Mitdrikkevand.dk er et tilbud til alle typer vandværker og forsyninger samt industri/landbrug/dambrug, som ønsker sig et aktuelt og hurtigt overblik over anlæggets og grundvand/drikkevandets tilstand og udvikling. 

Læs mere på menuen kontakt og information.