Hørve vandværk

Region Region Sjælland
Kommune Odsherred
Adresse Vallekildevej 25


Vandværker


Ledningsnet


Forbrugers Taphane


Kontrolboringer

Gældende drikkevandsbekendtgørelse er der kun kvalitetskrav ved "forbrugers taphane".

De angivne grænseværdier for prøver udtaget på vandværk og ledningsnettet er vejledende, da prøven er udtaget med flush (efter gennemskylning)

Der er ingen grænseværdier på råvand. Evt. overskridelser på boringer - har i højere grad interesse for vandforsyningen selv.


Er parametre og analyseresultater vist med rødt betyder det, at der er overskridelse ift. grænseværdien.

Parameter Måling Grænseværdi Enhed Dato Forrige måling
Aggressiv kuldioxid (CO2) < 2,00 mg/l 26/08 2025
Ammonium (NH4) 0,009 <= 0,050 mg/l 26/08 2025 < 0,005
Calcium (Ca) 67,0 mg/l 26/08 2025 64,0
Hydrogenkarbonat/Bikarbonat (HCO3) 388 >= 100 mg/l 26/08 2025
Hårdhed, total 14,0 grader dH 26/08 2025 14,0
Konduktivitet (ledningsevne) 75,0 <= 250 mS/m 26/08 2025 77,0
Magnesium (Mg) 19,0 mg/l 26/08 2025 20,0
Nitrat (NO3) 5,20 <= 50,0 mg/l 26/08 2025 5,60
Nitrit (NO2) 0,002 <= 0,100 mg/l 26/08 2025 0,003
NVOC - org.carbon (C) 2,80 <= 4,00 mg/l 26/08 2025 2,70
Oxygen/Iltindhold 9,10 >= 5,00 mg/l 26/08 2025 9,60
pH 7,60 >= 7,00 pH 26/08 2025 7,90
Temperatur 12,0 grader C 26/08 2025 9,80
Jern (Fe) 0,024 <= 0,200 mg/l 26/08 2025 0,021
Mangan (Mn) < 0,002 <= 0,050 mg/l 26/08 2025 < 0,002
Coliforme bakt.37Gr. < 1,00 < 1,00 MPN/100 ml 26/08 2025 < 1,00
E.coli < 1,00 < 1,00 MPN/100 ml 26/08 2025 < 1,00
Enterokokker < 1,00 < 1,00 CFU/100 ml 26/08 2025 < 1,00
Kimtal 22Gr. < 1,00 < 200 antal/ml 26/08 2025 < 1,00
Arsen (As) 0,950 <= 5,00 µg/l 26/08 2025 0,940
Nikkel (Ni) < 0,030 <= 20,0 µg/l 26/08 2025 0,052
Dihydrogensulfid (svovlbrinte) < 0,020 < 0,050 mg/l 26/08 2025
Methan < 0,005 <= 0,010 mg/l 26/08 2025

mitdrikkevand.dk

Mitdrikkevand.dk er et tilbud til alle typer vandværker og forsyninger samt industri/landbrug/dambrug, som ønsker sig et aktuelt og hurtigt overblik over anlæggets og grundvand/drikkevandets tilstand og udvikling. 

Læs mere på menuen kontakt og information.