Haldager Vandværk/Haldagermagle vandværk

Region Region Sjælland
Kommune Næstved
Adresse Haldagermaglevej 23


Vandværker


Ledningsnet


Forbrugers Taphane


Kontrolboringer

Gældende drikkevandsbekendtgørelse er der kun kvalitetskrav ved "forbrugers taphane".

De angivne grænseværdier for prøver udtaget på vandværk og ledningsnettet er vejledende, da prøven er udtaget med flush (efter gennemskylning)

Der er ingen grænseværdier på råvand. Evt. overskridelser på boringer - har i højere grad interesse for vandforsyningen selv.


Er parametre og analyseresultater vist med rødt betyder det, at der er overskridelse ift. grænseværdien.

Parameter Måling Grænseværdi Enhed Dato Forrige måling
Ammonium (NH4) 0,009 <= 0,050 mg/l 14/10 2025 0,018
Calcium (Ca) 36,0 mg/l 14/10 2025 40,0
Hårdhed, total 8,30 grader dH 14/10 2025 9,10
Konduktivitet (ledningsevne) 72,9 <= 250 mS/m 14/10 2025 71,2
Magnesium (Mg) 14,0 mg/l 14/10 2025 15,0
Nitrat (NO3) 1,80 <= 50,0 mg/l 14/10 2025 1,90
Nitrit (NO2) 0,003 <= 0,100 mg/l 14/10 2025 0,006
NVOC - org.carbon (C) 2,10 <= 4,00 mg/l 14/10 2025 1,90
Oxygen/Iltindhold 9,20 >= 5,00 mg/l 14/10 2025 10,5
pH 7,70 >= 7,00 pH 14/10 2025 7,80
Temperatur 10,7 grader C 14/10 2025 9,40
Jern (Fe) < 0,010 <= 0,200 mg/l 14/10 2025 < 0,010
Mangan (Mn) < 0,002 <= 0,050 mg/l 14/10 2025 < 0,002
Coliforme bakt.37Gr. < 1,00 < 1,00 MPN/100 ml 14/10 2025 < 1,00
E.coli < 1,00 < 1,00 MPN/100 ml 14/10 2025 < 1,00
Enterokokker < 1,00 < 1,00 CFU/100 ml 14/10 2025 < 1,00
Kimtal 22Gr. PCA < 1,00 <= 200 antal/ml 14/10 2025 < 1,00
Aluminium (Al) < 0,500 <= 200 µg/l 14/10 2025 1,30
Arsen (As) 0,670 <= 5,00 µg/l 14/10 2025 0,730
Nikkel (Ni) 0,120 <= 20,0 µg/l 14/10 2025 0,190
Dihydrogensulfid (svovlbrinte) 0,013 < 0,050 mg/l 14/10 2025 < 0,010
Methan < 0,010 <= 0,010 mg/l 14/10 2025 < 0,010

mitdrikkevand.dk

Mitdrikkevand.dk er et tilbud til alle typer vandværker og forsyninger samt industri/landbrug/dambrug, som ønsker sig et aktuelt og hurtigt overblik over anlæggets og grundvand/drikkevandets tilstand og udvikling. 

Læs mere på menuen kontakt og information.